Kampsteder

 
Solberghallen

Solberghallen er en av Norges beste innebandyhaller og har alle fasiliteter for spillere og publikum. Publikumskapasiteten i hallen er på ca. 500 tilskuere så det er bare å ta med egne supportere! Kafeteriaen vil holde åpent stort sett under hele turneringen og serverer noe for enhver smak.

Se forøvrig hallens egne internettsider: [Solberghallen]

Mjøndalshallen
Mjøndalshallen er en komunens nyeste idrettshall og har et stort potensiale til å bli en storstue innenfor innebandy. Hallen har alle fasiliteter og har en publikumskapasitet på ca. 700 tilskuere. Det er også kafeteria i denne hallen som har et bredt utvalg. Mjøndalshallen var for øvrig finale arena under NM finalene i 2002, samt 4-nasjoners for herrer i 2004. Foran sesongen 2007/2008 ble lysanlegget i hallen oppgradert. Foran sesongen er det gjort betydelige oppgraderinger i hallen. Garderrober og tribune er pusset opp, det er bygget flere pubikumstoaletter og det er montert lyddempende tiltak i hallen for å bedre akustikken.

Se forøvrig hallens egne internettsider: [Mjøndalshallen]

Ekneshallen
Ekneshallen ligger i Krokstadelva ved Eknes Ungdomsskole og Eknes Svømmehall i Nedre Eiker Kommune. Hallen ligger ca. 3 km. fra de to øvrige hallene som benyttes i turneringen. Ekneshallen har en publikumskapasitet på ca. 200 tilskuere og areneaen er intim da tribunene går helt ned til spillebanen. NOR 92 vil etablere en egen kiosk i hallen under turneringen. I tilknytning til hallen ligger også svømmehallen som kan være en god ide å besøke mellom kampene! Foran sesongen 2009/2010 ble hallen oppgradert med nytt tak og ikke minst gulv (samme gulv som i Solberghallen).

Veibeskrivelser
For å komme til Solberghallen (kart) kjører man ved ankomst fra Oslo E18 mot Drammen. Ved ankomst fra Sverige E6/E18, kjør av mot Drammen RV23 ved Drøbak, Oslofjordtunnellen. Før motorveibrua i Drammen tar dere av til høyre. I rundkjøring ta til høyre inn i Bragernestunnelen. Deretter kjører dere retning Hokksund (RV283), forbi Drammen Travbane til første rundkjøring hvor dere tar første avkjøring til høyre mot Solbergelva. I første kryss etter rundkjøingen ta av mot venstre. Hallen ligger ca. 1 km. etter denne avkjøringen på høyre side ved Solbergsenteret og Solbergbanen (fotballbane).

For å komme til Mjøndalshallen (kart) kjører man over motorvei broen i Drammen, deretter tar man av E18 og følger skilting mot Kongsberg (E134). Når man kommer til Mjøndalen tar man av E134 og tar første avkjørsel til høyre i første rundkjøring, deretter tredje avkjøring mot Mjøndalen sentrum (under jernbanen og videre til høyre i neste rundkjøring). Deretter tar man til venstre i krysset etter Shell bensinstasjonen (skiltet Mjøndalshallen). Etter ca. 200 meter fra Shell stasjonen ligger Mjøndalshallen på venstre side (Hagatjernsveien). Hallen ligger forøvrig rett etter Nedre Eiker Stadion (fotballbane) og Vassenga (bandybane). Parkering bak hallen (kjør forbi hallen og deretter til venstre) eller til høyre ved MIF Huset.

For å komme til Ekneshallen (kart) kjører man ved ankomst fra Oslo E18 mot Drammen. Ved ankomst fra Sverige E6/E18, kjør av mot Drammen RV23 ved Drøbak, Oslofjordtunnellen. Før motorveibrua i Drammen tar dere av til høyre. I rundkjøring ta til høyre inn i Bragernestunnelen. Deretter kjører dere retning Hokksund (RV283), forbi Drammen Travbane til første rundkjøring hvor dere fortsetter rett frem. Ved neste rundkjøring ved den nye Mjøndalsbroen/Nedre Eiker Kirke, hvor man tar første avkjøring til høyre mot Krokstadelva, deretter til venstre ved påkjøring Gamle Riksvei. Etter noen hundre meter ligger Ekneshallen på høyre side av veien.